Bayern maakt gehakt van HSV, Babel scoort

20 augustus 2011, 17:22

Hamburger SV dreigt al vroeg in het seizoen in een crisis terecht te komen. Na de kansloze 3-1 nederlaag bij Borussia Dortmund en het teleurstellende 2-2 gelijkspel op eigen veld tegen Hertha BSC, werden de Hamburgers zaterdag in de pan gehakt door Bayern München. In de Allianz Arena werd het maar liefst 5-0.

Hamburger SV oogde in München als een pupillenteam. Bayern München mocht doen en laten wat het wilde en stapelde kans op kans. Daniel van Buyten opende de score met een fraaie kopstoot, Franck Ribéry maakte de 2-0. De mooie treffer van de dag kwam op naam van Arjen Robben. De Nederlander scoorde nog voor rust met een lobje. Na de pauze voerden Mario Gomez en Ivica Olic de score verder op.

Bij Hamburger SV stond verdediger Jeffrey Bruma de hele wedstrijd centraal achterin. Romeo Castelen en Eljero Elia bleven negentig minuten op de reservebank.

Een andere Nederlander, Ryan Babel, deed van zich spreken bij TSV 1899 Hoffenheim. In de uitwedstrijd tegen FC Augsburg zette hij zijn team met een doelpunt vroeg op het juiste spoor. Hoffenheim won uiteindelijk met 0-2 van de ploeg van de Nederlandse trainer Jos Luhukay. Kampioen Dortmund won met 2-0 van Nürnberg, Bayer Leverkusen boekte een knappe (0-1) overwinning bij VfB Stuttgart. Bij Stuttgart werd Khalid Boulahrouz in de slotfase met twee keer geel van het veld gestuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen