Vermeer niet bang: "Ik twijfel nooit aan mezelf"

Koen Freriks
27 augustus 2011, 13:26

Kenneth Vermeer voelt zich niet aangevallen als Ajax voor vele miljoenen Jasper Cillessen overneemt van NEC. De eerste doelman, gisteren met een paar mooie reddingen belangrijk tegen Vitesse, is niet bang voor concurrentie.

‘’Ik probeer er altijd te staan. Met een andere keeper ben ik niet bezig. Dat is aan de club. Er zal heus wel iemand bijkomen, maar dat is niet iets waar ik me mee bezig hoef te houden. Ik moet gewoon goed blijven spelen", zegt hij tegen NUsport.

Vermeer is niet bang dat hij zijn plek kwijtraakt als Cillessen wordt aangetrokken. "Ik ben nu gewoon de eerste keeper, dus waarom zou ik aan mezelf gaan twijfelen? Dat heb ik nooit gedaan en zal ik ook nooit doen."

Het maakt Vermeer niet uit of er een groot talent of een routinier wordt gehaald. "Welke keeper komt er zónder de concurrentie aan te gaan? Dat vind ik een beetje krom. Iedereen die komt wil spelen. Geen enkele keeper legt zich zomaar neer bij een plek op de bank. Je wilt altijd spelen. Ook als je als tweede doelman gehaald wordt, doe je altijd je best om het degene die speelt zo moeilijk mogelijk te maken.’’

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen