Debuterende Ruiz speelt gelijk met Fulham

Ger
11 september 2011, 19:23

Bryan Ruiz heeft zondag in de Premier League met Fulham gedebuteerd met een gelijkspel tegen Blackburn. Het duel eindigde in 1-1. De van FC Twente overgenomen aanvaller scoorde niet voor het elftal van trainer Martin Jol.

Ruben Rochina zette Blackburn na een half uur op voorsprong. Nog voor de rust maakte Bobby Zamora gelijk. Ruiz was basisspeler in zijn eerste duel. Hij speelde een halve wedstrijd. Voormalig AZ'er Moussa Dembélé kwam na rust voor Ruiz binnen de lijnen.

Fulham, dat in de Premier League nog wacht op de eerste zege, is donderdag in eigen huis de tegenstander van FC Twente in de Europa League. Een tegenvaller voor Ruiz is dat hij bij zijn nieuwe werkgever tot de winterstop geen Europees voetbal mag spelen.