Koeman: "Feyenoord niet zwakker geworden"

Koen Freriks
11 september 2011, 11:04   Bijgewerkt: 11 september 2011, 11:10

Feyenoord stond Leroy Fer in de transferperiode af, maar kreeg daar Otman Bakkal en John Guidetti (tijdelijk) voor terug. Trainer Ronald Koeman denkt daardoor dat zijn team er zeker niet zwakker op is geworden.

"Ik vind Leroy een geweldige speler en wil hem niet te kort doen, maar ik heb toch lichtelijk het gevoel dat we er nu beter voor staan", aldus Koeman op de website van Feyenoord. "Met Guidetti hebben we er een type aanvaller bij dat nog ontbrak. Daarnaast heeft Bakkal meer ervaring dan Fer, ook duidelijk op een hoger niveau. Ik denk dat dit belangrijk is voor dit jonge elftal."

Guidetti komt voor een seizoen op huurbasis over van Manchester City. De Zweedse spits maakt vooralsnog een goede indruk op Koeman. "Doordat hij heeft getraind met de topspelers die daar rondlopen, oogt hij volwassener dan veel van zijn leeftijdsgenoten. Hij is een groot talent. Hij heeft rust bij het afwerken, heeft er ook gevoel voor."

Feyenoord hoopt vanmiddag tegen NAC Breda de aardige start in de Eredivisie (acht punten uit vier wedstrijden) een vervolg te kunnen geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen