Nieuwelingen bezorgen Feyenoord zege in Breda

Koen Freriks
11 september 2011, 16:24   Bijgewerkt: 11 september 2011, 17:00

Het aantrekken van Otman Bakkal en John Guidetti heeft al in de eerste wedstrijd tot succes geleid voor Feyenoord. De aanwinsten hielpen de Rotterdammers beiden met een doelpunt aan drie punten tegen NAC Breda: 1-3. Daarmee handhaafde de nog ongeslagen Kuipbrigade zich keurig in de hoogste regionen van de eredivisie. Staartploeg NAC daarentegen wacht nog altijd op de eerste competitiezege.

Trainer Ronald Koeman liet zich in de afgelopen week opvallend positief uit over Feyenoord. De oud-international mijmerde over de 5e plaats "of nog ietsje hoger" als einddoel dit seizoen voor zijn nieuwe ploeg, die hij bovendien "misschien wel sterker" uit de laatste weken van de transfertermijn had zien komen.

De snelle openingstreffer van NAC Breda was typerend voor de matige instelling bij Feyenoord. Guyon Fernandez en Jordy Clasie verloren persoonlijke duels waarna Stefan de Vrij de opstomende middenvelder Robbert Schilder ongehinderd liet inschieten, 1-0.

Na de pauze liet Feyenoord het initiatief aanvankelijk opnieuw aan NAC, dat Anthony Lurling (ex-Feyenoord) enkele goede kansen zag missen. Vanaf de 58e minuut namen de bezoekers de regie over. Fernandez, die ten onrechte geen strafschop kreeg na een charge van Kees Luijckx, en Ruben Schaken waren dicht bij 1-2, die uiteindelijk op naam kwam van Karim El Ahmadi (afstandschot).

Uit een verdiende strafschop besliste de imponerende Zweedse invaller John Guidetti, de tweede debutant bij Feyenoord, de wedstrijd: 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen