Groenendijk neemt revanche op Willem II

21 oktober 2011, 21:54   Bijgewerkt: 22 oktober 2011, 12:18

Alfons Groenendijk heeft zijn sportieve revanche op Willem II te pakken. De coach werd in februari 2010 ontslagen bij de Tricolores vanwege teleurstellende resultaten. Vrijdag zegevierde de Zuid-Hollander met zijn nieuwe werkgever FC Den Bosch overtuigend in het Koning Willem II Stadion: 0-3.

Tom van Weert was de grote man aan de kant van Den Bosch. De 21-jarige spits nam de volledige productie van het team, dat teleurstellend in het rechterrijtje bivakkeert, voor zijn rekening.

Door deze flinke klap moet Willem II de tweede plek afstaan aan FC Eindhoven, dat met 1-2 won bij laagvlieger SC Veendam. Jens van Son bezorgde de equipe van coach Ernest Faber een kwartier voor het eindsignaal de winst. Eindhoven heeft nu twintig punten, één meer dan Willem II.

Koploper FC Zwolle deed ook prima zaken. De Blauwvingers haalden FC Dordrecht door de gehaktmolen (5-0) en verhoogden hun puntentotaal daarmee tot 23. Nassir Maachi was met een hattrick de gevierde man bij de formatie uit de Hanzestad. Mustafa Saymak vond de netten twee keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen