Vorm uit kritiek op verdediging Swansea City

17 oktober 2011, 14:13   Bijgewerkt: 17 oktober 2011, 14:22

Michel Vorm baalt flink van de nederlaag die Swansea City die weekend leed. De ploeg uit Cardiff ging met 3-1 onderuit bij mede-promovendus Norwich City. Na tien minuten keek de ploeg van de Oranje-international al tegen een 2-0 achterstand aan.

"Als team begonnen we erg slecht aan de wedstrijd", zegt Vorm op de website van zijn club. "Norwich is niet de beste ploeg van de competitie en als we niet zo snel twee goals tegen gehad hadden, hadden we een goede kans gehad om te winnen."

Vorm is kritisch op zijn teamgenoten. Met name de defensie krijgt een veeg uit de pan. "Ik had niet verwacht dat we tegen een team als Norwich drie goals tegen zouden krijgen. Onze verdediging zat niet goed in elkaar en op dit niveau kan iedere tegenstander daarvan profiteren. Zelf was ik kansloos bij alle drie de goals", stelt hij.

De volgende wedstrijd van Swansea is zaterdag, thuis tegen Wolverhampton Wanderers. "Als we ons eigen spel spelen, moeten we die wedstrijd kunnen winnen. Maar spelen we zoals bij Norwich, dan verliezen we", waarschuwt de keeper.

Swansea staat momenteel op de dertiende plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen