Willem II toont veerkracht in topper

16 oktober 2011, 16:24   Bijgewerkt: 16 oktober 2011, 16:37

Willem II heeft zondag de topper in de Jupiler League tegen FC Eindhoven weten te winnen. De Tricolores bogen een 2-1 achterstand om in een 2-3 zege. De Tilburgers klimmen door de zege over Eindhoven heen naar de tweede plek in de eerste divisie.

Willem II begon sterk aan het duel en kwam na zeventien minuten aan de leiding in Eindhoven. Jeffrey van Nuland tekende voor de 0-1. De thuisploeg richtte zich echter knap op in de laatste vijf minuten van de eerste helft. Nadat routinier Theo Lucius de stand gelijk wist te trekken, bracht Rob van Boekel de Eindhovenaren vier minuten later op voorsprong: 2-1.

Na de pauze toonde Willem II ook aan over de nodige veerkracht te beschikken. Donny de Groot bracht de bezoekers na een uur vanaf de elfmeterstip weer langszij, waarna het goudhaantje acht minuten voor tijd ook nog de winnende treffer wist te maken: 2-3.

Willem II nadert koploper FC Zwolle door de winst tot op één punt.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!