Blom staakt Excelsior-AZ vanwege dichte mist

20 november 2011, 17:40   Bijgewerkt: 20 november 2011, 18:07

De wedstrijd tussen Excelsior en AZ is zondagmiddag na één helft  gestaakt. Scheidsrechter Kevin Blom besloot vanwege dichte mist op het veld het na de eerste 45 minuten op Woudestein voor gezien te houden. De invallende duisternis zorgde ervoor dat het zicht nog verder af nam, wat de arbiter deed besluiten om een streep door het restant van het duel te zetten.

Het zicht was bij de aftrap om 16.30 uur nog redelijk, maar naarmate het donker werd zagen de spelers steeds minder. De tussenstand op het moment van staken was 0-0.

"Voor mezelf was het nog wel te doen, maar mijn assistenten zagen bijna niets meer. Ook de spelers en de trainers waren het met me eens", verklaarde Blom zijn beslissing. Ook Dick van Egmond was bij het overleg in de rust betrokken. De scheidsrechtersbaas liet weten dat het nog onduidelijk is of de wedstrijd in zijn geheel overgespeeld gaat worden. De afdeling wedstrijdzaken van de KNVB moet daarover beslissen.

Koploper AZ was in de eerste helft de betere ploeg, voorzover dat te zien was. Goede kansen waren echter niet besteed aan Pontus Wernbloom en Simon Poulsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen