Groep F: Arsenal nog niet zeker van knock-outfase

1 november 2011, 23:57   Bijgewerkt: 2 november 2011, 00:01

De twee confrontaties in Groep F tussen Arsenal en Olympique Marseille in de Champions League hebben slechts één doelpunt opgeleverd. Na de 0-1 zege van de Londenaren in Marseille van medio oktober, volgde er twee weken later een bloedeloze 0-0 in het Emirates Stadium.

Robin van Persie startte op de bank bij Arsenal. De spits, die afgelopen weekeinde nog drie keer het net wist te vinden tegen Chelsea (3-5), kreeg rust van trainer Arsene Wenger. Met de Zuid-Koreaan Park Ju-Young als aanvalsleider slaagden de Gunners er niet in om een bres te slaan in de verdediging van de Fransen, die op hun beurt evenmin wisten te scoren. Ook het inbrengen van Van Persie na een uur kon niks aan de stand veranderen.

Borussia Dortmund was in de dezelfde poule te sterk voor Olympiakos Piraeus. De Duitsers wonnen thuis met 1-0 van de Grieken. Kevin Grosskreutz kroonde zich al in de zevende minuut tot matchwinnaar door op aangeven van Mario Götze de enige treffer van de avond binnen te werken.

Arsenal, dat door het gelijkspel nog niet zeker is van een plekje bij de laatste zestien, gaat aan de leiding in Groep F met acht punten uit vier duels. Olympique Marseille volgt op één punt. Dortmund neemt door de zege op Olympiakos de derde plek over van de Grieken. Dortmund heeft vier punten, Olympiakos eentje minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen