Spurs-coach Redknapp onderging hartoperatie

3 november 2011, 10:57   Bijgewerkt: 3 november 2011, 11:09

Tottenham Hotspur-manager Harry Redknapp heeft een hartoperatie ondergaan. Eerder liet de Premier League-club in het midden waarom de oefenmeester niet in staat is om donderdagavond op de bank plaats te nemen in het Europa League-duel tegen Rubin Kazan, maar de zoon van Redknapp heeft donderdag onthuld dat zijn vader een ingreep aan zijn hart heeft ondergaan.

"We speelden een rondje golf en ik merkte dat mijn vader heel snel buiten adem was", vertrouwt Jamie Redknapp toe aan de Engelse krant Daily Mail. "Ik zei dat hij zich moest laten onderzoeken door een dokter. Er werd een operatie voorgesteld en die is gisteren uitgevoerd."

Redknapp jr. laat weten dat het slechts een lichte ingreep betrof, om blokkades in de kransslagaders op te heffen. De 64-jarige coach hoopt aanstaande zondag al weer in de dug-out plaats te nemen voor het treffen met Fulham.

Assistent-trainers Kevin Bond en Joe Jordan nemen de taken van Redknapp in Kazan over. Tottenham is bij winst in Rusland zeker van een plaats in de volgende ronde van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen