Reis: "Hier doe je het allemaal voor"

8 december 2011, 17:02   Bijgewerkt: 8 december 2011, 17:07

Jonathan Reis is terecht gekomen in een nieuwe fase van zijn revalidatietraject. De spits, inmiddels gecontracteerd door Vitesse, werkt op trainingscomplex Papendal van de Arnhemse club aan zijn herstel. Daar komt soms zelfs al een bal bij te pas.

Voor Reis, die een jaar geleden zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie, is het vooral mentaal belangrijk dat hij soms met een bal kan trainen. "Het heeft natuurlijk allemaal heel erg lang geduurd, maar het mooiste is dat ik nu eindelijk weer mijn voeten tegen een bal mag zetten. Daar doe je het allemaal voor", zegt hij op de Vitesse-site.

Zijn persoonlijke fysiotherapeut Eduardo Santos is optimistisch over het herstel van Reis. "Jonathan is zowel mentaal als fysiek een hele sterke jongen. Het is en blijft natuurlijk afwachten hoe deze fase in zijn revalidatie verloopt, maar ik ben heel positief. Jonathan is enorm blij dat er na een lange periode van zes dagen in de week keihard werken aan zijn revalidatie in Brazilië een nieuwe fase is aangebroken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen