Arsenal-shirt nog altijd magisch voor Henry

9 januari 2012, 22:45   Bijgewerkt: 9 januari 2012, 23:16

Thierry Henry is nog altijd in staat om zich te onderscheiden in het shirt van Arsenal. De 34-jarige aanvaller, die voor twee maanden wordt gehuurd van New York Red Bulls, was direct beslissend tijdens zijn rentree voor The Gunners. De Londenaren leken in de derde ronde van de FA Cup tegen Leeds United lang af te stevenen op een gelijkspel, maar Henry bekroonde een sterke invalbeurt in de slotfase met de winnende treffer: 1-0.

Voorafgaand aan zijn tijdelijke terugkeer in Londen rees de vraag of Henry nog wel het heilige vuur bezat om de komende acht weken van waarde te kunnen zijn voor Arsenal. “Thierry heeft nog steeds de vechtlust en het verlangen om te winnen”, verdedigde de coach Arsene Wenger zijn voormalige sterspeler. "Ik ben nog altijd overtuigd van zijn kunnen.”

De topscorer aller tijden van Arsenal werd vrijgespeeld door Alex Song en passeerde vervolgens de doelman van Leeds met een bekeken schot in de verre hoek, waarna hij Wenger in de armen viel. De komende weken zal blijken of Henry zijn onsterfelijke status bij de aanhang van The Gunners nóg verder weet te vergroten.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen