Bakkal: "Het financiële aspect speelt ook mee"

Ger
24 januari 2012, 10:27

Otman Bakkal dubt over een langer verblijf bij Feyenoord. De middenvelder, die momenteel op huurbasis voor de Rotterdammers speelt, kan bij de Kuipbewoners een contract tekenen. Hij heeft echter ook wel oren naar een buitenlands avontuur.

"Ik zit nu in een fase van mijn carrière waarin het buitenland trekt", zegt Bakkal (26) in NUsport. "Wonen en werken in een ander land lijkt me een mooie uitdaging. Daarvan groei je niet alleen als voetballer, maar ook als mens. En laat ik eerlijk zijn: het financiële aspect speelt ook mee. Als een club bedragen op tafel neerlegt die ik moeilijk kan weigeren, zeg ik daar niet bij voorbaat 'nee' tegen."

"Naar Dubai zie ik mezelf voorlopig nog niet gaan, maar naar Rusland? Waarom niet? Spelers als Balazs Dzsudzsak en Pontus Wernbloom zijn op redelijk jonge leeftijd die kant op gegaan, dat zegt natuurlijk wel iets", aldus de Eindhovenaar.

"Ook bij Feyenoord blijven is voor mij nog altijd een serieuze optie. Ik heb technisch directeur Martin van Geel verteld dat ik het hier uitstekend naar mijn zin heb en dat ik me goed voel bij de clubleiding, de spelersgroep en de technische staf. Dat is me ook wat waard."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen