De Boer over 'prima' NEC: "Voetballend goed"

17 februari 2012, 18:09

Een dag na de Europa League-wedstrijd tegen Manchester United (0-2) richt Ajax het vizier alweer op komende zondag, als NEC op visite komt in de Amsterdam ArenA. Coach Frank de Boer noemt de Nijmeegse club ‘een prima team’.

“NEC is voetballend goed, helaas zijn de resultaten die ze boeken niet de resultaten die ze willen. Maar het is een prima team”, zegt De Boer op de Ajax-website over de tegenstander uit Nijmegen.

Ajax moet het tegen NEC zonder Nicolai Boilesen stellen. De Deen maakte tegen Manchester United zijn rentree, maar heeft opnieuw hamstringklachten gekregen. Tijdens het perspraatje sprak De Boer ook even over de andere blessuregevallen. “Theo Janssen trainde vandaag goed mee en met Gregory van der Wiel en Derk Boerrigter gaat het de goede kant op. Beide zijn er in ieder geval zondag niet bij. Ze moeten zelf aangeven wanneer ze zich goed voelen om te spelen.”

Kolbeinn Sigthórsson is nog niet zover, maar met hem gaat het eveneens de goede kant op. De Boer: “Hij maakt inderdaad progressie. Hij is al op het veld geweest, het gaat geen maanden meer duren. Ik ga ervan uit dat hij dit seizoen nog kan spelen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen