Deschamps blij met 'omgekeerde wereld'

23 februari 2012, 08:46

Italiaanse teams blinken vaak uit in degelijkheid en zijn er meesters in om een goed resultaat over de eindstreep te trekken. Inter brak woensdag met die traditie. Tegen Olympique Marseille gaf het in de slotfase een goed resultaat uit handen.

André Ayew kopte in blessuretijd raak en bezorgde Marseille daarmee een 1-0 zege. "Dat geeft enorm veel voldoening", zegt coach Didier Deschamps. "Normaal gesproken zijn het juist Italiaanse teams die in de slotfase toeslaan, maar in het laatste kwartier hebben wij enorm goed gespeeld tegen deze sterke ploeg. De goal van Ayew maakte het verschil, daarna had Inter geen tijd meer om terug te komen."

"Nu is het afwachten wat de return over drie weken brengt", vervolgt de Franse trainer. "We mogen best ambitieus zijn en uitspreken dat we naar Milaan gaan om de volgende ronde te halen. Maar Inter blijft natuurlijk een geweldige tegenstander."

De laatste keer dat Deschamps in de Champions League tegenover Claudio Ranieri, de huidige coach van Inter, stond, trok de Fransman ook aan het langste eind. Dat was in de halve finale van het seizoen 2003/ 2004, met AS Monaco tegen Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen