Malaga zonder Nederlanders nipt onderuit

6 februari 2012, 23:09   Bijgewerkt: 6 februari 2012, 23:15

Malaga CF is er niet in geslaagd om te klimmen naar de zesde plek in de Primera Division. De ambitieuze ploeg ging maandagavond op bezoek bij Granada CF nipt onderuit: 2-1. Een late goal van Inigo Lopez bezorgde de promovendus drie punten.

Malaga trad zonder het Nederlandse duo Joris Mathijsen en Ruud van Nistelrooy aan in het Los Cármenes-stadion. Van Nistelrooy maakte vanwege een blessure geen deel uit van de wedstrijdselectie, Mathijsen keek negentig minuten toe vanaf de bank.

Nadat Odion Ighalo de thuisploeg een krap kwartier na rust op voorsprong had gezet, leek José Rondón de bezoekers een punt te bezorgen met zijn treffer in de 68e minuut. Lopez schonk Granada negen minuten voor tijd echter nog drie punten.

Malaga, dat achtste staat na de nederlaag, eindigde het duel met tien man. Martin Demichelis werd vlak na de 2-1 weggestuurd. Granada klimt door de zege van de achttiende naar de veertiende plek in de Spaanse competitie.