Osasuna zet Barcelona voet dwars in titeljacht

11 februari 2012, 21:56   Bijgewerkt: 11 februari 2012, 22:05

FC Barcelona moet de titelaspiraties voorlopig even in de ijskast zetten. De ploeg van trainer Josep Guardiola liep zaterdag op bezoek bij Osasuna tegen een dure nederlaag aan. In Pamplona zegevierde de middenmoter met 3-2.

Dejan Lekic was de beul van Barcelona. De Servische spits zorgde voor groot feest op de tribunes in Estadio El Sadar met doelpunten in de 4e en 22e minuut. Barça kwam kort na rust terug in de wedstrijd door AlexisSanchez, maar Raul Garcia bracht de marge al snel weer op twee treffers. Invaller Cristian Tello zorgde in de 73e minuut voor 3-2, maar verder kwamen de bezoekers niet.

De Catalanen hebben na de tweede nederlaag van het seizoen al tien verliespunten meer dan Real Madrid, dat zondagavond in actie komt tegen Levante UD.