Coach Heynckes: "Eerste helft was perfect"

14 maart 2012, 08:37

Niet zo lang geleden verkeerde Bayern München in een sportieve crisis, maar daar was dinsdag niets meer van te merken. Tegen FC Basel werd op overtuigende wijze een 1-0 nederlaag uit de heenwedstrijd weggepoetst. Het werd maar liefst 7-0.

Trainer Jupp Heynckes kon na afloop van de show in de Allianz Arena niets anders doen dan zijn hoed afnemen voor zijn ploeg. "Zaterdag tegen Hoffenheim speelden we al goed, maar dit...", glundert hij. "Voor de wedstrijd voelde ik al een bepaalde overtuiging in de ploeg dat we de volgende ronde zouden halen. Iedereen was enorm geconcentreerd, tijdens trainingen merkte je al dat er een grote wedstrijd aan kwam."

"Dit was een geweldige wedstrijd, van de eerste tot de laatste minuut", vervolgt hij. "Ik was vooral onder de indruk van de intelligentie waarmee we speelden, nadat we op voorsprong gekomen waren. We speelden heel volwassen, haalden de voet soms van het gaspedaal en lieten de bal vervolgens snel van links naar rechts gaan. We maakten heel goed gebruik van de ruimte op het veld. De eerste helft was perfect."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen