ManU beleeft fijne middag bij 'Wolves', Krul wint

Ger
18 maart 2012, 19:31   Bijgewerkt: 18 maart 2012, 19:36

Manchester United heeft zonder problemen de koppositie in de Premier League in bezit gehouden. De equipe van manager Alex Ferguson sloot zondag de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers met een overtuigende zege af: 0-5.

De thuisclub moest na 39 minuten verder met tien man. Ronald Zubar kreeg toen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. Op dat moment ging de koploper al met 0-1 aan de leiding. Jonny Evans tekende in de 21ste minuut voor de openingstreffer. Vlak na de uitsluiting van Zubar zorgde Antonio Valencia voor een verdubbeling van de marge. Danny Welbeck gooide het duel op slag van rust definitief in het slot.

In de tweede helft liepen de bezoekers uit naar 0-5 door twee doelpunten van Javier Hernández. Door de overwinning staat United vier punten voor op Manchester City. De titelconcurrent ontvangt woensdag nog Chelsea.

Newcastle United verstevigde de zesde positie. Met Tim Krul onder de lat vloerden The Magpies Norwich City op eigen terrein met 1-0. Een doelpunt van Papiss Cisse, na twaalf minuten, bleek voldoende. Newcastle heeft nu vijf punten voorsprong op nummer zeven Liverpool, dat wel één wedstrijd minder speelde.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl