Van Nistelrooy helpt Malaga, zege Villarreal

25 maart 2012, 21:33

Dankzij Ruud van Nistelrooy heeft Malaga CF zich naast Valencia op de derde plaats in de Primera Division genesteld. De Nederlandse spits leverde zondag met een doelpunt een belangrijke bijdrage aan een 2-1 zege bij Espanyol.

Door een goal van Philippe Coutinho ging Espanyol lang met 1-0 aan de leiding. In het laatste kwartier kantelde Malaga echter de score. In de 76ste minuut maakte Van Nistelrooy, die drie minuten eerder was ingevallen, gelijk. Twee minuten later zorgde Martin Demichelis voor de winst: 1-2. Bij Malaga stond Joris Mathijsen in de basis.

Valencia, donderdag in de kwartfinale van de Europa League tegenstander van AZ, verloor zaterdag met 3-1 bij Getafe CF. Valencia en Malaga hebben 47 punten. Ook Levante had op 47 punten kunnen komen, maar het verloor met 0-2 van Osasuna.

De top drie van Spanje plaatst zich rechtstreeks voor de Champions League. De nummer vier is veroordeeld tot een plek in de laatste voorronde.

Villarreal verschafte zichzelf weer wat lucht in de strijd tegen degradatie. De equipe uit Castellon won door goals van Marcos Ruben en Angel Lopez met 2-0 bij Rayo Vallecano. Het staat nu zes punten voor op de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen