Ajax met vertrouwde basiself tegen FC Twente

Ger
29 april 2012, 13:23   Bijgewerkt: 29 april 2012, 13:42

Trainer Frank de Boer van Ajax heeft geen verrassingen opgenomen in zijn basis voor de uitwedstrijd tegen FC Twente. De Amsterdammers treden zondagmiddag met dezelfde elf spelers aan als afgelopen weekeinde in het thuisduel met FC Groningen.

Kolbeinn Sigthórsson moet dus ook in Enschede op de reservebank plaatsnemen. Siem de Jong krijgt de voorkeur centraal in de aanval, vanaf de zijkanten spelen Ismail Aissati en Derk Boerrigter. Ook Jan Vertonghen staat 'gewoon' in de basis. De Belg liep vrijdag tijdens de training een lichte kwetsuur op.

Bij FC Twente keert captain Peter Wisgerhof na een blessure terug aan de aftrap. In de frontlinie maakt Wesley Verhoek plaats voor Nacer Chadli. Clubtopscorer Luuk de Jong, die deze week ziek was, is op tijd fit.

Ajax kan in de Grolsch Veste kampioen van Nederland worden. Dan moet de titelhouder wel winnen en dient in Rotterdam de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ in een gelijkspel te eindigen.

Opstellingen

FC Twente: Mihaylov, Rosales, Douglas, Wisgerhof, Tiendalli, Brama, W. Janssen, Fer, Chadli, L. de Jong, John

Ajax: Vermeer, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Blind, Eriksen, Anita, T. Janssen, Aissati, S. de Jong, Boerrigter

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen