Falcao bezorgt Atletico op valreep punt

29 april 2012, 21:38

Drie dagen na het succes tegen Valencia in de halve finale van de Europa League heeft Atletico Madrid punten gemorst in de nationale competitie. Op bezoek bij Real Betis voorkwam spits Radamel Falcao pas in de slotminuut een nederlaag (2-2).

Atletico kwam in Sevilla na een uur op voorsprong via Koke, maar in de laatste vijf minuten kantelde de partij. Nadat Alejandro Pozuelo in de 86ste minuut gelijk maakte, tekende Jonathan Pereira twee minuten later voor de 2-1. Atletico leek met lege handen te blijven, maar Falcao voorkwam dat met een doelpunt ver in blessuretijd.

Door de remise neemt Atletico Madrid, dat zesde staat, een punt afstand van Athletic de Bilbao en Osasuna. Uitgerekend Bilbao is de tegenstander in de EL-finale.