McClaren: ''We weten wat we moeten doen''

20 april 2012, 16:22

Denny Landzaat kan dit weekend zijn rentree maken bij FC Twente. De middenvelder is volledig hersteld van een langslepende blessure. Ook doelman Nikolay Mihaylov is weer fit, al is het nog niet zeker of hij dit weekend kan spelen. ''We beslissen morgen of hij bij de selectie zit'', aldus coach Steve McClaren op de website van FC Twente.

Afwezig aan Twentse kant is nog Peter Wisgerhof. Hij is echter op de weg terug. ''Het ziet ernaar uit dat Peter maandag de groepstraining kan hervatten'', aldus McClaren.

De Britse coach hoopt dat zijn team zich tegen Excelsior kan herstellen van het dure puntverlies van vorig weekend tegen NAC Breda (2-2). ''De wedstrijd tegen NAC Breda verliep teleurstellend. Morgen zal moeten blijken hoe het team zich hiervan herstelt. In deze fase van de competitie zijn er geen makkelijke wedstrijden. We weten wat we moeten doen in Rotterdam. Met nog vier wedstrijden te spelen hebben we nog genoeg om voor te strijden. Het is nu aan de spelers'', benadrukt de Engelsman.

Excelsior en FC Twente trappen zaterdagavond om 20.45 uur af op Woudestein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen