Daum zwaait na dit seizoen af bij Brugge

10 mei 2012, 20:23   Bijgewerkt: 10 mei 2012, 21:04

Christoph Daum keert Club Brugge na dit seizoen de rug toe. De Duitse oefenmeester, die nog een contract tot 2013 had bij de Belgische club, heeft zijn selectie donderdag laten weten dat hij deze zomer afscheid neemt. Dit meldt Sporza op donderdag.

Daum werd in november aangesteld als opvolger van de ontslagen Adrie Koster. De 59-jarige trainer leidde Club naar de tweede plaats in de reguliere competitie, maar in de play-offs is de machine van de Brugse club wat gaan haperen. Racing Genk hijgt Club Brugge inmiddels in de nek in de strijd om een ticket voor de voorronde van de Champions League. Beide ploegen nemen het vanavond tegen elkaar op.

"Ja, het klopt dat ik de club wil verlaten. Ik ga er nu met de voorzitter over praten, er zijn onderhand al te veel speculaties. De details bespreken we later wel", liet Daum kort voor het cruciale duel met Genk weten.

Daum zinspeelde de afgelopen weken op een terugkeer naar Duitsland. De oefenmeester wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer naar 1. FC Köln, dat degradeerde uit de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen