Gomez verwijst Klose weer naar Duitse bank

28 juni 2012, 20:03   Bijgewerkt: 28 juni 2012, 20:14

Mario Gomez start vanavond in de halve finale tegen Italië in de punt van de aanval bij Duitsland. De spits verwijst Miroslav Klose, die in het kwartfinaleduel tegen Griekenland verrassend mocht starten, daarmee weer naar bank. Gomez wist op het EK al drie keer het net te vinden.

Ook Toni Kroos en Lukas Podolski mogen van bondscoach Joachim Löw in Warschau aan de aftrap verschijnen. Marco Reus, die tegen de Grieken nog trefzeker was, en André Schürrle moeten daardoor weer genoegen nemen met een reserverol. Ook Thomas Müller, die alle groepswedstrijden vanaf het begin meemaakte, zit in de dug-out.

De Italiaanse bondscoach Cesare Prandelli brengt slechts één wijziging aan ten opzichte van het vorige EK-duel tegen Engeland. Giorgio Chiellini is weer hersteld van zijn spierblessure en wordt links achterin geposteerd, waardoor Federico Balzaretti naar de rechterkant wordt overgeheveld. Rechtsback Ignazio Abate moet vanwege spierklachten op de bank plaatsnemen. Voorin beginnen de Azzurri opnieuw met Mario Balotelli en Antonio Cassano.

Opstellingen

Duitsland: Neuer, Hummels, Badstuber, Lahm, Boateng, Khedira, Schweinsteiger, Özil, Kroos, Podolski, Gomez

Italië: Buffon, Chiellini, Balzaretti, Barzagli, Bonucci, Marchisio, De Rossi, Montolivo, Pirlo, Balotelli, Cassano

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen