Scan geeft Boerrigter goed nieuws: "Ben fit"

25 juni 2012, 13:02

Derk Boerrigter is klaar voor het nieuwe seizoen. De 25-jarige aanvaller sukkelde een groot deel van het afgelopen jaar met een rugblessure, maar is daar volledig van hersteld. Een scan bevestigde maandag het goede gevoel dat Boerrigter al had.

"Mijn rug voelde de afgelopen weken tijdens de vakantie al goed aan en de scan heeft dat vandaag bewezen. Ik ben helemaal fit om aan het nieuwe seizoen te beginnen", zegt rappe linkervleugelaanvaller op de officiële website van Ajax. "Of ik er klaar voor ben? Het bewijs zal straks op het veld moeten komen, maar ik ga er wel vanuit."

Boerrigter barst van de ambities. "Op persoonlijk vlak hoop ik een seizoen zonder blessures mee te maken. Ik wil zoveel mogelijk spelen. Zowel bij Ajax als hopelijk ook het Nederlands elftal. Wat mij betreft mag de voorbereiding gauw voorbij zijn, zodat we snel 'om het echie' kunnen spelen. Ik kijk ernaar uit om net zo’n succesvol seizoen als vorig jaar tegemoet te gaan. We gaan met elkaar voor de derde landstitel op rij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen