Boerrigter eindelijk fit: "Het zit echt weer goed"

21 september 2012, 11:15

Na driekwart jaar kwakkelen is Derk Boerrigter eindelijk helemaal verlost van zijn rugklachten. De aanvaller van Ajax, die tegen Borussia Dortmund voor het eerst weer een hele wedstrijd speelde, hoopt nu snel zijn vorm van vorig seizoen terug te vinden.

Tegen Dortmund was Boerrigter in zijn spel wat ongelukkig, maar het belangrijkste voor hem is dat hij pijnvrij is. "Door meer te spelen zal ik me alleen maar beter gaan voelen. Maar het belangrijkste is nu dat ik vrijwel geen last meer heb van mijn rug. Ik speel nu zelfs zonder pijnstillers. Dat geeft aan dat het echt weer goed zit", zegt hij op de website van Ajax. "Mijn doel is nu om weer een vaste basisspeler te worden zoals ik dat was voor mijn blessures. En daarna is het doel om die status te behouden."

Boerrigter kreeg het afgelopen driekwart jaar te maken met twee verschillende rugblessures. Twee keer liep hij een breukje op in een ruggenwervel. Pure pech, stelt de aanvaller. "Het is waarschijnlijker dat je de loterij wint dan dat dit je overkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen