McClaren: "Moeten geloven in goed resultaat"

19 september 2012, 16:44

FC Twente trapt donderdag de groepsfase van de Europa League af met een thuiswedstrijd tegen Hannover 96. Coach Steve McClaren is vol lof over de Duitse club, die hij nog kent uit zijn periode bij VfL Wolfsburg.

“Sinds die tijd is Hannover als team flink gegroeid”, zegt McClaren op FCTwente.nl. “Het is een ploeg met veel ervaring. Ze werken hard voor elkaar en vormen een hecht team. Niet voor niets staan ze op dit moment derde in de Bundesliga. Ik denk dat Hannover een van de verrassingen in Duitsland wordt dit seizoen.”

Twente plaatste zich voor de poulefase ten koste van Bursaspor. Na een 3-1 nederlaag in Turkije werd thuis, na verlenging, met 4-1 gewonnen. “Tegen Bursaspor hebben wij getoond met grote druk om te kunnen gaan”, vervolgt McClaren. “Die druk zal er morgenavond ook zijn. De wedstrijd tegen Hannover is weer een grote wedstrijd voor ons. We moeten geloven in een goed resultaat. Er zijn al grote Europese tegenstanders op bezoek geweest in Enschede en FC Twente heeft laten zien dat er een goed resultaat tegen tegenstanders van naam kan worden behaald hier. Daar zullen we morgenavond ook in moeten geloven.”

Cruciaal is dan wel dat Twente scherp aan de aftrap verschijnt in de Grolsch Veste, stelt McClaren. “Zoals zo vaak in Europese duels is goed verdedigen essentieel voor een resultaat. Dat betekent geconcentreerd zijn in balbezit, maar ook zonder bal.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen