Noord-Ierland jaagt op eerste zege in jaar tijd

10 september 2012, 09:38

Noord-Ierland kan dinsdag tegen Luxemburg een bijzonder slechte reeks doorbreken. Tegen de ploeg uit het Groothertogdom gaan de Noord-Ieren niet alleen op jacht naar de eerste zege onder bondscoach Michael O'Neill, maar ook de eerste overwinning in twaalf maanden. De laatste zege was een jaar geleden, tegen Faroër Eilanden.

De Noord-Ierse international Andrew Little is op de hoogte van de slechte reeks van zijn land. "Ik ben normaal gesproken niet zo van de statistieken, maar in dit geval weet ik wel dat er een paar slechte over Noord-Ierland zijn", zegt hij voorzichtig. "Als dat iets is dat de mensen in de kroeg bezighoudt vind ik het prima, maar zelf kijken wij altijd alleen naar de volgende wedstrijd. We zijn de WK-kwalificatiereeks vrijdag slecht begonnen tegen Rusland (0-2 verlies, red.), maar kunnen dinsdag een nieuwe start maken."

Little geeft toe dat de slechte reeks Noord-Ierland onwaardig is. "Als je kijkt naar de kwaliteit in onze selectie, zouden we beter moeten presteren", aldus de middenvelder.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen