Deschamps kijkt op tegen Spaanse tegenstander

14 oktober 2012, 18:58

Didier Deschamps verwacht niet veel kans te maken wanneer zijn ploeg het komende dinsdag opneemt tegen Spanje. De bondscoach van de Franse nationale ploeg neemt het in Madrid op tegen de regerend Europees- en Wereldkampioen om kwalificatie voor het WK van 2014 in Brazilië te bewerkstelligen.

"Spanje is het voorbeeld dat we allemaal willen worden, volgen of kopiëren", aldus Deschamps in gesprek met Marca. "We kunnen onszelf nu in niets vergelijken met Spanje. Winnen zou een fantastisch geschenk zijn, maar als we verliezen heb ik de dag na mijn verjaardag nog altijd tegenover de beste selectie van de wereld gestaan."

"Ik heb veel spelers die niet meer dan vijftien interlands hebben gespeeld", vervolgt hij. "Om van ervaring te kunnen spreken moet je er toch veertig of vijftig achter je naam hebben. We moeten het doen met de spelers die we hebben. Er zijn weinig spelers met internationale allure, die gewend zijn aan grote wedstrijden in grote internationale competities. We hebben nog geen hoog niveau."

Deschamps hoopt dan ook dat zijn spelers zich de komende tijd zullen ontwikkelen. "Het moet professioneler. De Fransen hebben te veel vrijheid gehad. Het maakt niet uit hoe groot je bent. Als je geen mentaliteit hebt, ben je niemand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen