Vlemmings: "Ze moeten heel snel gaan leren"

1 oktober 2012, 13:10

De uit de Eredivisie gedegradeerde teams hebben het voorlopig zwaar in de Jupiler League. Niet alleen De Graafschap, maar ook Excelsior kan vooralsnog niet meedoen in de strijd om de bovenste plaatsen. Zondag verloor de ploeg met 4-2 bij MVV.

Excelsior kon in Maastricht één helft prima meedoen, maar werd na de pauze volledig overlopen. Dat had ook trainer Leon Vlemmings gezien. "Dat is niet vreemd als je kijkt naar alle wedstrijden die we hebben gespeeld, daarin gebeurde hetzelfde. Dat heeft te maken met ervaring, vind ik. Het is raar als je zo'n eerste helft speelt tegen MVV dat tweede staat en dat je dan zo aan de tweede helft begint", zegt hij op de clubwebsite.

Door de nederlaag is Excelsior afgezakt naar een beschamende dertiende plaats. Vlemmings: "Ik begrijp de frustratie van supporters, maar ik sta voor mijn team en ik help ze niet door ze in media helemaal af te branden. Ik ben er absoluut van overtuigd dat deze groep beter kan, maar dan moeten ze wel dingen echt heel snel gaan leren."

MVV is door de overwinning op Excelsior de nieuwe koploper in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen