Vlemmings: "Alleen goed resultaat kan ons helpen"

15 november 2012, 15:51

Excelsior staat na twaalf wedstrijden op eeen beschamende zestiende plaats in de Jupiler League. De achterban mort, heeft ook coach Leon Vlemmings gemerkt. Hij heeft daar begrip voor en hoopt dat zijn ploeg het tij vrijdag tegen FC Oss kan keren.

"Het is logisch dat de supporters balen van de huidige situatie", zegt Vlemmings op de website van de Rotterdamse club. "Ik begrijp dat ze niet staan te klappen, maar we hebben hun steun juist nu hard nodig. Ik hoop dat ze morgen achter de ploeg gaan staan, maar dat ligt ook aan ons. Als zij een team zien dat strijdt, ervoor gaat en niet opgeeft, zullen ze niet snel gaan fluiten. Aan ons de taak om daarvoor te zorgen."

Vlemmings weet wat zijn team te doen staat, namelijk winnen. "In de situatie waarin wij ons bevinden, moet je van wedstrijd naar wedstrijd kijken. Het is duidelijk dat een aantal zaken niet goed gaat. We kunnen daarover elke week hetzelfde verhaal ophangen, maar het enige dat ons kan helpen is een goed resultaat. We staan waar we als Excelsior niet mogen staan, maar we werken keihard omdat om te buigen. Een goed resultaat neerzetten tegen FC Oss is daarom nu het allerbelangrijkste."

Excelsior heeft momenteel maar één punt meer dan hekkensluiter Almere City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen