Ferguson: "Gespeeld als een kampioen"

26 december 2012, 22:01

Manager Sir Alex Ferguson was woensdag vol lof over de prestatie van Manchester United tegen Newcastle United. The Red Devils kwamen op het eigen Old Trafford drie keer achter, maar wonnen desondanks met 4-3.

"De derde tegengoal was een mokerslag voor ons, ik kon het amper geloven. Maar we hebben niet opgegeven en bleven kansen creëren, dat is een kwaliteit. Als je dat blijft doen, dan scoor je vanzelf. Dat hebben we gedaan", zei Ferguson tegen SkySports. "We hebben gespeeld als een kampioen, fantastisch."

Tijdens de wedstrijd kwam het stoom nog uit de oren van Ferguson. Dat had te maken met de 1-2 van Newcastle. Jonny Evans gleed een afstandsschot van Danny Simpson in eigen doel. Omdat Papiss Cisse daarbij hinderlijk buitenspel liep, werd de goal aanvankelijk afgekeurd. Maar omdat de Newcastle-speler de bal niet raakte, kende arbiter Mike Dean de treffer na overleg met zijn assistent alsnog toe.

"De grensrechter vlagde correct voor buitenspel, aangezien Cisse dat ook stond", vervolgt Ferguson. "Bovendien trok hij Evans aan diens arm. En als dat geen overtreding is, wat dan wel? Dat was hetgeen ik tegen Mike Dean heb gezegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen