Mancini lacht om mogelijk ontslag

15 februari 2013, 19:12   Bijgewerkt: 15 februari 2013, 20:37

Manchester City kan de hoge verwachtingen dit seizoen niet waarmaken. En dus staat manager Robert Mancini onder enorme druk, maar de Italiaanse oefenmeester reageert behoorlijk koel op de ontslaggeruchten.

"Iedereen die daarover nu praat, snapt niets van voetbal", lachte Mancini vrijdag zijn problemen weg. "Als ik word weggestuurd, zouden alle andere clubs in de Premier League ook zonder trainer verder moeten gaan."

Zaterdag speelt Manchester City tegen eersteklasser Leeds United in de FA Cup. Dat is de enige prijs waarop de landskampioen nog kans maakt, want in de Premier League bedraagt de achterstand op koploper Manchester United liefst twaalf punten en Europees zijn de steenrijke Citizens al uitgespeeld.

Mancini bracht zondag een bezoek aan Sampdoria- AS Roma. In de Italiaanse boulevardkranten doen geruchten de ronde dat de oud-trainer van Internazionale in beeld is bij de Romeinse club. De werkgever van keeper Maarten Stekelenburg is op zoek naar een nieuwe coach. Zdenek Zeman werd er onlangs ontslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen