Samaras: "Fantastische ervaring voor Celtic"

Ger
7 maart 2013, 09:29   Bijgewerkt: 7 maart 2013, 09:38

Aan het opzienbarende avontuur van Celtic in de Champions League kwam woensdagavond een einde in Turijn. De Schotse topclub moest met 2-0 buigen voor Juventus, dat de eerste confrontatie in Glasgow al ruim had gewonnen (0-3).

De Schotse kampioen zorgde in de groepsfase voor een enorme stunt door FC Barcelona op Celtic Park met 2-1 te verslaan. De ploeg van manager Neil Lennon, die na het wegvallen van Glasgow Rangers in eigen land onbedreigd afkoerst op de 44e landstitel, mocht als nummer twee van de poule door naar de achtste finales van het lucratieve Europese bekertoernooi. "Het was een fantastische ervaring voor deze ploeg. We hebben een jong team met veel talenten. Hopelijk keren we volgend jaar terug in de Champions League", zegt spits Georgios Samaras.

"Je wil altijd meer en over twee duels gezien hebben we goed gespeeld, maar op bepaalde vlakken kwamen we gewoon tekort", aldus Lennon.  "Het verschil is dat bijna alle clubs bij de laatste 16 een begroting hebben van 100 miljoen pond en wij niet. Maar wij hebben aangetoond dat je ook als club uit de Schotse Premier League kan meedoen in de Champions League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen