Boete voor Balotelli na stiekem roken sigaret

7 april 2013, 11:06

Mario Balotelli kan komende week de eerste boete bij zijn nieuwe club AC Milan tegemoet zien. De Italiaanse aanvaller leek zijn blazoen te hebben opgepoetst sinds zijn overstap naar de Italiaanse modestad, maar werd zaterdag betrapt toen hij stiekem een sigaret stond te roken in de trein.

Het enfant terrible was met de selectie van Milan - per trein - op weg naar Florence, waar zondag de Serie A-wedstrijd tegen Fiorentina op het programma staat. Een veiligheidsofficial van de Italiaanse nummer vier trof Balotelli aan op het toilet en verklapte zijn ontdekking aan diens teamgenoot M'Baye Niang. Die zou zijn collega-aanvaller vervolgens bij vice-president Adriano Galliani hebben verlinkt.

Galliani zou daarop hebben laten weten dat Balotelli spoedig een boete kan verwachten. Mogelijk heeft het akkefietje ook nog invloed op het al dan niet spelen van de Italiaan in het duel van zondag. Op sportief gebied heeft zijn werkgever in elk geval niets te klagen van de winteraanwinst. Balotelli was in zeven wedstrijden al zeven maal trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen