Allegri zwijgt over toekomst bij AC Milan

20 mei 2013, 09:59

AC Milan kwalificeerde zich zondag, met hangen en wurgen, voor de voorronde van de Champions League. Desondanks doen er hardnekkige geruchten de ronde dat coach Massimiliano Allegri komende zomer moet vertrekken bij i Rossoneri. De Italiaanse oefenmeester zelf houdt zich op de vlakte.

"De bal ligt bij Milan. Ik heb nog een contract voor volgend seizoen", zei Allegri na de zwaarbevochten 2-1 zege bij Siena tegenover Sky Sport Italia. "Na een seizoen ga je altijd met de club om de tafel om over de toekomst te praten. Misschien willen ze mij inderdaad vervangen, maar dat weet ik niet."

Naar verluidt zou Allegri al akkoord zijn met AS Roma over een driejarige verbintenis, maar dat ontkent hij. "Ik kan absoluut niet op eigen houtje vertrekken, aangezien ik een contract heb. Dus de beslissing ligt bij de directie van Milan. Maar het is nog te vroeg om over de toekomst te praten. Laten we eerst genieten van de zege."

Die overwinning kwam tot stand in de laatste zeven minuten, waarin een 1-0 achterstand werd omgebogen in een 2-1 voorsprong. Een omstreden strafschop, versierd en benut door Mario Balotelli, leidde tot de ommekeer. "Ach, over een heel seizoen genomen zit het soms mee en zit het soms tegen", besloot Allegri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen