Been geeft koploper Zulte-Waregem pak rammel

3 mei 2013, 22:22   Bijgewerkt: 3 mei 2013, 22:38

Zulte-Waregem lijkt niet met de druk te kunnen omgaan in de Belgische titelrace. De koploper incasseerde vrijdag zijn tweede nederlaag op rij. Voor eigen publiek werd met 0-4 verloren van Racing Genk, de ploeg van coach Mario Been.

Zulte-Waregem ging in het eigen Regenboogstadion dramatisch van start. Al binnen tien minuten keek het tegen een 0-2 achterstand aan, door tegendoelpunten van Bruno Godeau (eigen goal) en Steven Joseph Monrose.

Genk speelde niet eens groots, maar liep na rust wel verder uit. Benjamin De Ceulaer was trefzeker in de rebound, nadat keeper Sammy Bossut een vrije trap had losgelaten (0-3). Tien minuten eerder dacht Zulte-Waregem terug in de wedstrijd te komen, maar het was moeilijk te zien of een kopbal van Bernard Malanda Adje de doellijn was gepasseerd. Via Elyaniv Barda werd het ook nog 0-4.

Ondanks het pak slaag staat Zulte-Waregem nog wel bovenaan, maar Anderlecht of Standard Luik kan zondag passeren. Die teams spelen dan tegen elkaar in Brussel. Genk, waar Glynor Plet op de bank bleef, naderde Zulte-Waregem tot één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen