Roma dompelt Fiorentina in blessuretijd in rouw

4 mei 2013, 22:48   Bijgewerkt: 5 mei 2013, 01:17

De Champions League-aspiraties van Fiorentina hebben zaterdag een knauw opgelopen. De ploeg van trainer Vincenzo Montella ging in het eigen Stadio Artemio Franchi onderuit tegen AS Roma: 0-1. Daardoor kan AC Milan, dat het ticket voor de voorronde van het miljoenenbal virtueel in handen heeft, zondag de voorsprong op la Viola tot vier punten vergroten. De Rossoneri ontvangen dan in San Siro Torino.

Fiorentina was voor eigen publiek de bovenliggende partij tegen Roma en maakte de meeste aanspraak op de drie punten. De squadra uit Florence had echter pech in de afwerking. Zo raakten Stevan Jovetic en David Pizarro allebei de paal.

Daarnaast verrichtte Mauro Goicoechea enkele goede reddingen namens Roma. De sluitpost was in de rust ingevallen voor de geblesseerd uitgevallen Bogdan Lobont. De Roemeense oud-Ajacied mocht starten omdat Maarten Stekelenburg met een blessure kampt. Diep in blessuretijd, toen de thuisclub zich al bij een gelijkspel leek te hebben neergelegd, kopte Pablo Osvaldo uit een corner de onterechte 0-1 binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen