NAC heeft Amoah, Swerts en Bodor op proef

24 juni 2013, 09:30

NAC Breda begint maandag met drie stagiairs aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Matthew Amoah (32), Gill Swerts (30) en Boldizsár Bodor (31) zijn vanaf deze week op proef bij de Brabantse eredivisieclub.

"Bij de start van het nieuwe seizoen is het zaak om enkele spelers te testen om te kijken of ze binnen de selectie passen", legt technisch directeur Jeffrey van As uit op de officiële website van NAC Breda. "Amoah heeft hier natuurlijk eerder gespeeld en wij zijn benieuwd of hij nog hetzelfde kan brengen als een aantal seizoenen geleden. Hetzelfde gaat op voor Swerts, die heeft aangegeven hier graag mee te trainen. Bodor, tenslotte, gaan we serieus testen of hij een versterking is voor de ploeg. Op deze posities zijn wij onderbezet."

Amoah speelde tussen 2007 en 2011 al voor NAC Breda. Daarbij scoorde de voormalig international van Ghana 42 keer. In september 2011 vertrok de spits naar het Turkse Mersin, maar kwam daar niet aan de bak. Een jaar later verkaste hij naar SC Heerenveen, maar ook dat was geen succes.

De Belg Swerts, die op beide back-posities uit de voeten kan, speelde eerder in Nederland voor onder meer Vitesse, Feyenoord en AZ. Bodor, een Hongaarse linkshalf, is in Nederland nog bekend van zijn periode bij Roda JC Kerkrade. Na het faillissement van Beerschot zit de middenvelder zonder club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen