Prandelli: "Goede kans dat Balotelli speelt"

16 juni 2013, 10:04

Bondscoach Cesare Prandelli van Italië gaat er vanuit dat Mario Balotelli mee kan doen in de eerste groepswedstrijd op de Confederations Cup, vanavond om 21.00 uur tegen Mexico. De aanvaller verliet vrijdag hinkend het trainingsveld, maar volgens Prandelli is er weinig aan de hand. "Er is een goede kans dat hij speelt", stelt hij.

Volgens Italiaanse media is de kans groot dat Italië tegen Mexico aan zal treden in een nieuw systeem, 4-3-2-1. Emanuele Giaccherini en Claudio Marchisio zouden in dat geval achter centrumspits Balotelli spelen. "We hebben met een aantal systeem geëxperimenteerd, deze geeft ons het meeste zekerheid", liet Prandelli zaterdag tijdens zijn persconferentie in Brazilië weten. "Of de mindere resultaten tegen Tsjechië en Haiti (0-0 en 2-2, red.) me zorgen baren? We hebben de afgelopen dagen onze tactiek verder uitgewerkt. Bovendien hebben we onze nationale trots en motivatie."

Het duel tussen Italië en Mexico is in het vernieuwde Maracana-stadion van Rio de Janeiro. "Een legendarisch stadion", vindt Prandelli. "Een droom om hier te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen