Van Gaal: "Niet goed gespeeld, wel gewonnen"

11 juni 2013, 16:34

Na de 0-2 winst op China zit de oefencampagne van Oranje in Azië er op. Bondscoach Louis van Gaal was niet tevreden over het begin van de wedstrijd tegen de Chinezen, maar liet weten het wel een nuttige reis te hebben gevonden.

Oranje kwam al vrij snel op voorsprong in Peking, maar het begin van de wedstrijd was niet goed. “Dat was onverklaarbaar”, vertelde Van Gaal aan SBS 6. “De training van gisteren was beter dan die daarvoor en daarbij was het minder warm dan in Indonesië en was het veld hier wel goed. We leden veel balverlies en eigenlijk mag dat dan niet op zo’n veld.”

Voor Van Gaal is het een nuttige oefencampagne geweest. “Ik heb verschillende spelers leren kennen en kunnen beoordelen. Ik heb nieuwe ideeën over bepaalde spelers gekregen. Natuurlijk ga ik niet vertellen wat, maar de ene keer valt het mee, de andere keer valt het tegen. Ik denk dat het een nuttige trip is geweest. We hebben misschien niet goed gespeeld, maar wel twee keer gewonnen, weinig weggegeven en veel gecreëerd.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen