Cardiff breekt transferrecord voor Caulker

31 juli 2013, 20:03

Cardiff City heeft woensdag haar eigen transferrecord gebroken. De promovendus uit Wales heeft een kleine tien miljoen euro (8 miljoen pond) betaald voor verdediger Steven Caulker. Hij komt over van Tottenham Hotspur, waar hij niet altijd op een basisplaats kon rekenen. De kampioen van het Engelse Championship heeft de komst van de recordaankoop woensdag op de eigen website bevestigd.

De pas 21-jarige Caulker laat op diezelfde website weten verheugd te zijn met zijn transfer. "Ik ben dolblij dat ik bij Cardiff City heb getekend. Ik vind het fantastisch om hier te mogen zijn en kijk uit naar deze geweldige nieuwe uitdaging."

Caulker kwam het afgelopen seizoen tot 18 Premier League-wedstrijden voor de Spurs. Een jaar eerder werd de Engelsman nog uitgeleend aan Cardiff's grote rivaal Swansea City.

De enkelvoudig international is de vierde aankoop van de ploeg van trainer Malky Kackay deze zomer. De Deense spits Andreas Cornelius, verdediger John Brayford en doelman Simon Moore gingen hem voor. Hij tekent in Cardiff een contract voor vijf seizoenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen