Utrecht-directeur: "Pijn in mijn buik voor de fans"

Ger
26 juli 2013, 08:47

FC Utrecht liep donderdagavond tegen een blamerende uitschakeling in aan de voorronde van de Europa League. In een tweeluik bleken de Domstedelingen niet opgewassen tegen het nietige FC Differdange 03.

Na de 2-1 nederlaag in Luxemburg eindigde de return in een 3-3 gelijkspel. De eliminatie komt hard aan bij FC Utrecht, zo geeft algemeen directeur Wilco van Schaik aan. "Ik heb ook pijn in mijn buik voor de supporters. Die zaten hier met 17.000 man", zegt Van Schaik tegen het ANP. "Aan de andere kant begonnen we ook vorig jaar slecht en kwam er een kantelpunt. We hebben gewoon een beetje tijd nodig, maar tijd in voetbal is lastig."

"Het gat dat die vier vertrokken spelers (Mike van der Hoorn, Jan Wuytens, Nana Asare en Anouar Kali, red.) hebben achtergelaten, is blijkbaar heftiger dan gedacht. We hebben echt een stukje leiderschap verloren." Van Schaik stelt dat FC Utrecht niet halsoverkop nog een paar versterkingen gaat halen. "We gaan absoluut geen financieel risico nemen. We blijven bij onze doelstellingen: financieel gezond worden en ons opwerken tot een stabiele subtopper."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen