Fenerbahce wil stunten, Stevens hoopt

27 augustus 2013, 16:32   Bijgewerkt: 27 augustus 2013, 17:13

Dinsdagavond staan de eerste vijf returns van de playoffs in de strijd om het behalen van de groepsfase van de Champions League op het programma. De grootste ploeg die in actie komt is zonder twijfel het Arsenal van Arsène Wenger, dat het heenduel bij Fenerbahce met 0-3 wist te winnen. De ploeg van Dirk Kuijt kwam ruim te kort voor de Londense formatie, waar Kieran Gibbs, Aaron Ramsey en Olivier Giroud (strafschop) het net wisten te vinden. We zullen zien of de Turken het nog spannend kunnen maken in het Emirates Stadium, de thuisbasis van Arsenal.

Huub Stevens neemt het met zijn PAOK Thessaloniki FC op tegen zijn oude werkgever Schalke 04, dat zonder de geblesseerde Klaas-Jan Huntelaar zal moeten aantreden. Voorafgaand aan de heenwedstrijd in Gelsenkirchen was de ploeg van Stevens de grote underdog, maar na een verrassend 1-1 gelijkspel in Duitsland zijn de kansen van de Grieken aanzienlijk gestegen.

Sport1 meldt in aanloop naar de wedstrijd dat Stevens zichzelf nog steeds niet als favoriet ziet: "Schalke was en blijft favoriet. De kansen na de heenwedstrijd zijn nog hoogstens 50/50. Schalke is verplicht te reageren en moet met die druk omgaan. Zij moeten koste wat kost in de Champions League blijven, wij hopen alleen maar erbij te zijn.", aldus de trainer van de Grieken. Overigens spelen beide teams in Saloniki zonder toeschouwers, wegens misdragingen van de fans.

Volledige programma op dinsdag 27 augustus

Arsenal - Fenerbahce (3-0)

Austria Wien - Dinamo Zagreb (2-0)

Basel - PFC Ludogorets Razgrad (4-2)

Legia Warszawa - Steaua Boekarest (1-1)

PAOK Thessaloniki FC - Schalke 04 (1-1)

De wedstrijden worden om 20.45 uur gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen