Kuipers fluit Stevens, PSV krijgt Clattenburg

26 augustus 2013, 10:35   Bijgewerkt: 26 augustus 2013, 11:41

Voor Björn Kuipers begint het nieuwe Champions League-seizoen in Griekenland. De Twentse scheidsrechter moet dinsdag de return tussen PAOK Saloniki en Schalke 04, in de laatste voorronde, in goede banen leiden. Dat meldt de KNVB.

Kuipers krijgt assistentie van Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Dave Goossens, Pol van Boekel en Richard Liesveld zijn respectievelijk vierde, vijfde en zesde official. PAOK, getraind door Huub Stevens, hield Schalke vorige week in Gelsenkirchen op 1-1. Bij de Duitse club is Klaas-Jan Huntelaar absent vanwege een blessure.

Kuipers leidde vorig seizoen onder meer de Europa League-finale tussen Chelsea en Benfica. Ook floot hij de Confederations Cup-finale tussen Spanje en Brazilië.

De Engelsman Mark Clattenburg is aangewezen voor de return tussen AC Milan en PSV in San Siro. Net als bij Schalke- PAOK eindigde de eerste wedstrijd in 1-1. Clattenburg wordt bijgestaan door grensrechters Stephen Child en Simon Beck, vierde official Darren Cann, en Lee Probert en Kevin Friend (vijfde en zesde official).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen