Nuytinck draagt bij aan ruime zege Anderlecht

25 augustus 2013, 20:01

Het Anderlecht van coach John van den Brom heeft de toeschouwers in het eigen Stade Constant Vanden Stock zondag op een doelpuntenfestijn getrakteerd. De landskampioen boekte een 5-2 zege op Charleroi.

Matias Suarez was de grote held bij Anderlecht. De Argentijnse spits nam de eerste drie doelpunten van paars-wit voor zijn rekening. Mohamed Daf (1-1) en David Pollet (3-2) deden wat terug namens de Waalse bezoekers, maar die werden met ruime cijfers naar huis gestuurd door het goed spelende Anderlecht.

Ook Bram Nuytinck kwam nog op het scoreformulier. De verdediger kreeg bij een corner alle tijd om de bal met de borst te controleren en vervolgens hard raak te schieten. Via Massimo Bruno werd het uiteindelijk 5-2. Nuytinck speelde de hele wedstrijd, Van den Brom hield Demy de Zeeuw op de bank.

Mario Been won met Racing Genk nipt van Cercle Brugge (1-0). Oud-Feyenoorder Benjamin De Ceulaer maakte al in de vierde minuut het winnende doelpunt. Zulte Waregem bleef op visite bij promovendus Oostende op 1-1 steken.

Anderlecht komt door de overwinning op twaalf punten, evenveel als koploper Standard Luik. Die ploeg speelt later op de avond nog wel uit tegen Bergen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen