Powel baalt van Graafschap: "Het mag niet zo zijn"

14 augustus 2013, 09:11

Berry Powel is niet te spreken over de manier waarop De Graafschap met hem omgegaan is. De spits was graag teruggekeerd naar Doetinchem, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Dat lag volgens hem vooral aan de club.

De 33-jarige Powel is teleurgesteld in de aanbieding die De Graafschap hem deed. "Het jaarsalaris lag nog onder de 50.000 euro. Daarmee kan ik niet eens in mijn onderhoud voorzien. Ik vind dat wel apart. Zeg dan gewoon dat je geen geld hebt."

"Nu word ik bovendien door De Graafschap op twitter neergezet als een geldwolf", stelt hij bij Omroep Gelderland. "Maar dat ben ik helemaal niet. Ze doen net alsof ik weet niet wat heb gevraagd. Terwijl het verschil helemaal niet zo groot was. Zo ver zaten we niet uit elkaar. De onderhandelingen waren niet echt van een hoog niveau."

Powel, afkomstig van het Spaanse Elche CF, wilde graag twee jaar voetballen bij De Graafschap en daarna doorstromen in de organisatie van de club. "Het werken op kantoor moet ik leren. Maar ik was bereid daar veel tijd in te stoppen en daarvoor een opleiding te doen. Daar wilde ik echt in investeren. Het mag helaas niet zo zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen