Stevens ziet Schalke 04 nog altijd als favoriet

22 augustus 2013, 08:30

Huub Stevens was met PAOK Saloniki eigenlijk al uitgeschakeld in de CL, maar door de diskwalificatie van Metalist Kharkiv kreeg de ploeg een nieuwe kans. Die lijkt het met beide handen aan te grijpen, want in Gelsenkirchen speelden de Grieken met 1-1 gelijk tegen Schalke 04. Een resultaat met perspectief, weet ook Stevens.

Toch wil de Nederlander na het verdienstelijke gelijkspel niet te hoog van de toren blazen. "Ik denk dat Schalke, over twee wedstrijden gezien, nog altijd de favoriet is. Dat we thuis aan een 0-0 gelijkspel genoeg hebben, is natuurlijk prettig. Maar het zou niet verstandig zijn om in eigen huis aan te sturen op een 0-0, want Schalke kan altijd een doelpunt maken. Eigenlijk is het nu pas rust, we moeten nog negentig minuten."

In de return moet PAOK Saloniki het, als gevolg van een straf van de UEFA, stellen zonder zijn supporters. "Natuurlijk is dat jammer", zegt de Nederlandse coach op de site van zijn oude club Schalke. "Voetbal is er namelijk vooral voor de supporters."

De 59-jarige Stevens zat vorig seizoen nog als trainer op de bank bij Schalke 04.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen